Lelles söker förstärkning!

Butikspersonal & Lagerarbetare

Vi söker ordinarie personal till reservdelsavdelningen. Du bör ha erfarenhet av MC eller Crossåkning alternativt arbete inom försäljning eller lager. I arbetsuppgifterna ingår uppackning av varor, lagerarbete, orderhantering, inventering samt försäljning till kund m.m. Heltid och tillsvidare. Skicka en kort presentation av dig själv till [email protected] eller ring oss på 018 - 15 60 00 och fråga efter Lelle eller Per.

Arbetstid 100%
Varaktighet Tillsvidare
Lön Individuell lön / ange lönekrav

Mekaniker

I år är det kanske dags att förverkliga drömmen om att jobba med ditt livs intresse? Lelles MC i Uppsala fortsätter sin expandering, och söker nu en motorcykelkunnig mekaniker.

Om du är Intresserad, skicka ett mejl med en kort beskrivning av dig till: [email protected] eller ring oss på 018 - 15 60 00 och fråga efter Per.

Arbetstid 100 %
Varaktighet Tillsvidare
Lön Individuell lön / ange lönekrav

Extrapersonal

Vi söker extrapersonal till klädavdelningen och reservdelsavdelningen. Du bör ha erfarenhet av cross eller landsvägs MC-åkning. I arbetsuppgifterna ingår uppackning av varor, försäljning till kund etc. Eftermiddagar, lördagar samt semesterperioder. Skicka en kort presentation av dig själv till [email protected] eller ring oss på 018 - 15 60 00 och fråga efter Lelle.

Arbetstid Helger och eftermiddagar
Varaktighet Timanställning
Lön Individuell lön / ange lönekrav

Tillbaka till lellesmc.se