Visa andra säsonger: 2011 2012 2013
Oscar Rooth
2014-10-07
Hej Lelles
Föra veckan körde jag två tävlingar i YMX .
På lördagen var det race på Uppsala .
Träningen rullade på bra fick till min körning .
I första heatet fick jag till en bra start kom ut som femma sen körde jag på och sen passerade jag fyra .Andra heatet kom jag femma med en vurpa.Jag slutade 5 totalt under dagen

Andra dagen var skutskär som jag tävlade på .
träningen gick lite sådär fick inte till min åkning så bra .
heat 1 kom jag 8 .
heat 2 slutade jag som 10 . Totalt slutade jag som 9
Patrik & Christer Andersson
2014-06-30
11a dag 1 och 9a dag 2 och 10a totalt. Två långa dagar i Italiens EM deltävling. Otroligt roliga och fina banor. Mycket nöjd med min körning, kom upp i alla svåra backar alla dagar, vilket jag inte gjorde när jag började åka i EM. Ett enduro prov där vi åkte på fullt på vissa rakor på otroligt halt underlag, det är vi inte vana vid, Patrik tror att vi åkte över 100km/t och så kan det nog vara. Och efter 28år kämpande fick vi in den första pallplatsen internationellt med Patrik på en total 3e plats, vilket är riktig kul i synnerhet för farsan som lagt ner hela sin själ i detta i en evighet. Så till alla juniorer det är bara att kämpa på och träna vidare........ Nu ska jag gå och bada, trevlig vecka Sverige!
Patrik & Christer Andersson
2014-06-02
Hej

Helgen den 24/25 maj gick årets första och andra deltävling i Enduro SM/RM av stapeln nere i Uddevalla, vi åkte ner på fredagen och tittade på banan som vi förstod att den skulle bli tuff.

Lördag morgon startade vi och det blev en betydligt tuffare dag än vad vi hade räknat med så när både orken viljan och maskin materialet nästan hade tagit slut så hade Christer kört till sig en 10:e placering och Patrik en 3:e placering, vi åt så mycket pasta som det bara gick och båda somnade helt slutkörda kl 19:00.

Söndagen började bättre när arangören efter påtryckningar från förare hade dragit om banan som nu var åkbar hela varvet, dagen blev ändå lång och tuff där till slut Patrik körde till sig en 1:a placering och Christer rullade in på 12:e plats.

Inför nästa deltävling som går mellan Gimo och Alunda den 16 aug så innehar Patrik delad ledning och Christer 10:e platsen i klassen.

Bilderna är från Race
Oscar Rooth
2014-05-14
Hej i helgen har jag kört usm i Kungsör.

Träningen var rolig men hade inte det bästa flytet. Tidskvalet gick inte som jag hade tänkt.Det kändes bra men det räckte inte till en final.
träning dag 2 jag körde några bra varv och kände att jag hade flyt i åkningen jag hade sjunde tid.

I uppsamlingsheatet fick jag en dålig start kämpade mig upp på en sjunde plats och låg där en stund sen brände jag på och kom om sexan och och det blev en liten fight axel mot axel en stund med femman sen körde jag om han och kunde köra in i mål som femma jag var nöjd med dagen.

Förra helgen körde jag YMX och Mälarfräsen.
Jag kom sjua trots en vurpa i finalen i YMX.
Mälarfräsen gick inte så bra fick sitta i ambulansen efter en startkrasch i första heatet.I andra heatet fick jag en dålig start men jobbade upp mig till en sjunde plats.

Här är en bild från den första träningen med nya tävlingshojen.

Nu tar jag nya tag och laddar upp inför USM i Rödeby den 17-18 Maj.

Med vänliga hälsningar
Oscar Rooth
Patrik Andersson
2014-02-02
Hej
Nu har jag kört min första tävling efter axelskadan 26 maj förra året. Farsan jag och brorsans dotter Elin drog iväg till Torstuna utanför Enköping och den fjärde deltävlingen i Östra open, Där bjöds det på en bra men bitvis knixig/stenig bana
som en lantbrukare hade lånat ut marken till (fler sådana lantbrukare behövs) vi skulle åka fem varv ca 20 min per varv.

Det kändes lite nervöst innan start men jag satte full fart direkt och det rullade på bra blev lite trött på tredje varvet efter en
liten vurpa men jag slutade på en andra plats med en spräckt kylarvingskåpa och en buckla i röret.

Så vi rullade hemmåt nöjda med dagen. MVH