Visa andra säsonger: 2011 2013 2014
Patrik & Christer Andersson
2012-02-20
Hej,
Här kommer årets första tävlingsrepotage från Östra Open i Östhammar söndag 19/2.

Det blev en kanontävling, trots plusgrader å ganska blött i spåret.
Patrik vann Breddklassen med två minuter och tjugo sekunder.

Christer körde till sig en elfte placering i samma klass, endast tre sekunder från tionde platsen!

MVH Patrik & Christer.


David Kadestam
2012-03-26
David i Lelles Racing Team knaprar in i totalen med seger i deltävling Nr 3 nu endast 6 poäng till ledande Mårtensson. Spännande final om två veckor.


Patrik & Christer Andersson
2012-04-08
Hej!

I helgen kördes Östra Open i Vendel utanför Örbyhus. Strålande solsken på en snabb men blöt bana. Patrik och Christer körde båda bra och trivdes på den snabba banan.

På sista varvet kom Patrik i ett av dom djupa spåren som blivit,och höll på att tappa kedjan det var så nära att några kugg gick av på bakdrevet. Efter kommer Christer ner i samma spår och tappar kedjan, den fasnar så hårt mellan svingen och drevet att den inte gick att få loss. Och som nu Christer brukar säga "livet är orättvist". Så istället för en nionde plats blev det nu ingen placering för Christer och en fjärde plats för Patrik.
MVH Patrik & Christer
David Kadestam
2012-05-20
På plats på USM Linköping


Patrik & Christer Andersson
2012-05-28
Hej

Första deltävlingen i Enduro SM/RM gick av stapeln nere i Vimmerby skogarna den 15 April, med start och mål vid Gnagaredalens motoranläggning.

Det blev en tuff tävling med två långa steniga sträckor och tre lite kortare sträckor. Till råga på allt så var det ganska blött i skogen, så man fick passa sig så man inte körde fast.

Det var ett stort startfält i VRM med flest startande av alla klasser! Christer och Patrik kom väl förberedda med bra servicepersonal till tävlingen, så dom genomförde den utan problem, förutom att det blev en mycket tuff tävling!

Patrik vann några sträckor men fick se sig slagen av Christer Jansson från Värnamo, så det blev tillslut en andra plats. Christer åkte bra hela dagen tog sista poängplatsen som tjugonde man.

MVH Patrik & Christer Andersson.
Team 11
2012-08-14
Motocrossäsongen har "rullat på" under sommaren för Team 11 killarna.
Team 11 från vänster:Wille Åkerlöf,;mattis Jansson,Eddie Lind.

# 398 Wille Åkerlöf (10år)har gått upp på större modell Ktm 85.

Efter beslut i maj i år,så fick Wille gå upp en större klass.
Wille har vuxit så pass mycket att han inte trivdes på Ktm 65:an,han tyckte själv att det inte gick att åka som han var van vid.
Nu är det en större hojj,startar med pallar?men har gått riktigt bra!
-beslutet blev att Träna och ha kul under denna säsong.

# 610 Mattis Jansson (9år) har det gått strålande under hela sommaren.

Dalacrossen och Mälarfräsen på Gotland så har det blivit A-finaler för Mattis med bästa resultat 9:a i A-final.RIKTIGT BRA!!
Totalt så ligger Mattis topp 15 i mälarfräsen (85st tot)
Som det ser ut så kommer mattis att gå upp på Ktm 85 till 2013.

# 277 Eddie Lind (8år) har Åkt mycket bra under sommaren med bra placeringar i B-Finaler.

Eddie har åkt väldigt mycket denna sommar ca 12 tävlingar.
Dalacrossen,Gotland,Dråpslaget
Eddie ligger topp 30 i mälarfräsen.(85st tot)
(alla tre åker för Uppsala MK)

www.mxwille.blogg.se
Följ grabbarna på bloggen mycket bilder,filmer och nyheter motocross/Enduro från hela världen.
mvh/Micke Åkerlöf
Patrik & Christer Andersson
2012-08-20
Hej !

Här kommer en liten rapport från enduro sverige.

I maj så var vi till Enköping och åkte SM/RM, det var fina förhållanden förutom ett prov som blev regält lerigt av allt regnande. Chrille körde till sig en 19:e plats och Patrik kom 2:a.

Helgen efter Enköping åkte Christer ner till Italien och åkte Enduro EM det var en tuff tvådagars tävling med riktigt branta backar, Chrille kom 21:e på lödagen och 15:e på söndagen.

Sista helgen i juli var både Patrik och Crille till Lettland och åkte EM det var otroligt varmt och två långa dagar med över 6 timmars åkning. Ett roligt äventyr
och Patrik blev 6:a båda dagarna och Chrille 15:e dag ett och blev tyvärr sjuk på natten mot söndagen så det blev ingen start då.

Första helgen i augusti åkte vi upp till Östersund och åkte SM/RM en tvådagars tävling och som vanligt i år så hade det regnat mycket innan racet Crille körde till sig en 14:e plac på lördagen och 14:e på söndagen, Patrik hade maskin problem båda dagarna.

MVH Patrik & Christer Andersson.
Patrik & Christer Andersson
2012-09-23
Hej!
Söndagen den 9 september var vi ner till Linköping och åkte årets roligaste SM/RM tävling för året, med fyra fina prov per varv och långa transporter i skogen.

Patrik körde på sin nya bike och åkte bra hela dagen och var i toppen på alla prov så han körde till sig en tredje placering. MEN gjorde ett juniormisstag och körde in i fel kontroll den sista gången och blev tilldelad fem minuters tidstillägg och ramlade ner till åtta!!!

Christer stortrivdes på alla prov förutom extrem provet som var mycket svårt, han körde till slut till sig en trettonde placering.

MVH Crister & Patrik